なめこ ― 2005/10/18 20:38
雨の多い秋です。
そのお蔭か、なめこがぞっくり出てきました。
くり茸も少しですが出てきました。
早速、湯でて生姜醤油でいただきました。
初めてバター炒めもしてみました。不評でした。
買って来るオガクズ栽培の物より原木栽培の方がさすがに美味しいです。
明日はなめこ汁になめこおろし。
大きくなって傘の開いたものは塩漬けにします。
山の中に住んでいるんですが、天然のキノコを自分で取って食べることはありません。
もったいないといわれるんですが、もしかして毒キノコかと思うと手が出ません。食べるのは自分で栽培しているものと買って来るものだけです。
そのお蔭か、なめこがぞっくり出てきました。
くり茸も少しですが出てきました。
早速、湯でて生姜醤油でいただきました。
初めてバター炒めもしてみました。不評でした。
買って来るオガクズ栽培の物より原木栽培の方がさすがに美味しいです。
明日はなめこ汁になめこおろし。
大きくなって傘の開いたものは塩漬けにします。
山の中に住んでいるんですが、天然のキノコを自分で取って食べることはありません。
もったいないといわれるんですが、もしかして毒キノコかと思うと手が出ません。食べるのは自分で栽培しているものと買って来るものだけです。
コメント
_ BHW ― 2017/04/13 22:23
_ manicure ― 2017/05/03 17:57
I'm really enjoying the design and layout of your website.
It's a very easy on the eyes which makes
it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your
theme? Outstanding work!
It's a very easy on the eyes which makes
it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your
theme? Outstanding work!
_ manicure ― 2017/05/04 05:26
Excellent way of telling, and fastidious paragraph to obtain information regarding my presentation subject matter, which i am
going to convey in school.
going to convey in school.
※メールアドレスとURLの入力は必須ではありません。 入力されたメールアドレスは記事に反映されず、ブログの管理者のみが参照できます。
トラックバック
このエントリのトラックバックURL: http://yamanohatake.asablo.jp/blog/2005/10/18/112708/tb
I am impressed! Extremely helpful information specifically the
last part :) I care for such information much.
I was looking for this particular info for a long time. Thank you and
good luck.